Press "Enter" to skip to content

Mihai Voropchievici, horoscop rune luna septembrie 2020.

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti pentru toata lumea. Inceputul de toamna aduce schimbari importante in viata nativilor. Se deschide un nou ciclu.

Iata ce spune numerologul:

“Berbec. Intra intr-o perioada de mai multa tacere. E mai ganditor, e mai intelept. Se inconjoara cu o aura de mister- Devine o persoana mai poderata, mai rece, mai calculata. Are o luna in care este foarte greu sa provoci un berbec sa afli ce il framanta si ce e in sufletul lui.

Taur. Au o luna in care trebuie sa abordeze toate problemele, altfel decat le-a abordat in lunile precedente. Obligatoriu, schimbati tactica, daca vreti sa obtineti rezultate benefice.

Gemenii. Se gandesc ca ce ar fi daca luna septembrie ar fi o luna de facut bagaje si de hoinarit. E o luna de multe calatorii, multe drumuri, multe lucruri. Si pentru un concediu pentru deplasari. E o luna calare pe drumuri, cam asa. Tot pe drum, pe drum, pe drum.

Rac. Are o luna in care are doua lucruri de rezolvat. Sa se relaxeze total si sa scoata din mentalul lor problemele de sanatate a celor dragi, chiar daca nu i-a vazut o perioada de timp, sa scape de iluzoriul acesta, pentru ca ei de multe ori sunt asa niste fire mai taciturne si se gandesc numai la partea negativa a lucrurilor. Deci relaxare si scoaterea lucrurilor negative din mental vis-a-vis de starea de sanatate a celorlalti.

Citeste mai multe pe Fabricat in Romania