Press "Enter" to skip to content

Horoscop 30 august-5 septembrie, cu Mariana Cojocaru. Marte da peste cap destine. Trei zodii plang cu lacrimi amare

Horoscop 30 august-5 septembrie. Cunoscutul astrolog, Mariana Cojocaru vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta in perioada urmatoare.

Iata ce spune Mariana Cojocaru:

“BERBEC

Berbec – Desi Soarele este in Fecioara, aspectul central al saptamanii viitoare este dat de cuadratura pe care planetele din Berbec le face cu planetele din Capricorn. Cum in Capricorn este si Luna la debut de saptamana, in rezonanta cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd si Jupiter Retrograd va spun ca multi nativi ai zodiacului, indiferent de zodia in care s-au nascut vor fi cu destinul lor in deriva…

TAUR

Taur – Rezonarea Lunii Albe cu Pluton Retrograd, Saturn Retrograd si Jupiter Retrograd din Capricorn si opozitia Lunii cu Venus din Rac va afecteaza relatiile de orice natura. Fie ca sunt de dragoste, de familie, socio-profesionale, aspectele se dovedesc nefaste si marcheaza blocaje karmice, greu de inteles si de depasit de unii singuri. Sanatatea este si ea marcata de opozitie fie la voi, fie la cineva apropiat.

GEMENI

Gemeni – Cuadratura Soarelui natal cu Soarele progresat din Fecioara se pare ca nu va da liniste. Marcajul karmic este unul puternic si este dat de influentele de la berbec si taur, in vreme ce Axa Karmica este in Gemeni si Sagetator. Cumpenele vor fi greu de depasit si, numai dupa ce veti intelege cum le aveti inscrise pe karma personala/de cuplu/amor. Afecteaza cariera.

RAC

Rac – Opozitia lui Venus cu Luna si cele trei planete retrograde din Capricorn va atentioneaza in primul rand asupra sanatatii si apoi asupra planului sentimental(dragoste). La unii ordinea poate fi inversata. Un lucru este cert: nu mai este nicidecum linistea dinaintea furtunii si, barierele vor fi greu de inlaturat de unii singuri. Misiunea karmica neinteleasa va poate da de acum mari batai de cap.

Citeste mai multe pe Fabricat in Romania