Press "Enter" to skip to content

Horoscop Camelia Patrascanu 31 august – 6 septembrie. Luna plina aduce dorinte implinite pentru o zodie

Horoscopul primei saptamani de toamna. Astrologul Camelia Patrascanu ne aduce horoscopul saptamanii 31 august – 6 septembrie. Luna plina de la mijlocul saptamanii isi pune amprenta pe destinul nativilor. Iata ce se schimba in viata zodiilor:

“Berbec – incep frumos, cu o Luna plasata in Varsator. Multe planuri de viitor luni si marti. Chiar daca nu inteleg foarte clar unde dus alegerile si actiunile lor, totusi sunt foarte determinati sa faca lucrurile cum simt ca e mai bine pentru ei. Atentie! De marti dupa-amiaza si pana joi seara pot aparea probleme la serviciu.

Taur – luni si marti, zile foarte frumoase pentru cariera. surprind bine oportunitatile care apar, La mijlocul saptamanii, Luna plina poate sa le aduca prieteni sau sugestii si sfaturi foarte bune din partea unor persoane mai mult sau mai putin cunoscute.

Gemeni – Incep saptamana cu vesti frumoase si stimulative care pot veni chiar de la persoane din strainatate. Pentru mijlocul saptamanii, o harta incarcata, dar pozitiva, mai ales din punct de vedere financiar. Multe lucruri de facut la locul de munca sau acasa, acolo unde activitatile lor pot aduce si bani.

Rac – saptamana incepe cu preocupari legate de bani – pot sesiza, mai ales luni si marti, cum stau intr-un perteneriat si daca nu cumva planurile pe care si le-au facut, eventual cele legate de castig, au fost un pic cam hazardate. De aceea, e bine sa-si faca si planul B sau chiar C.

Citeste mai multe pe Fabricat in Romania