Press "Enter" to skip to content

Horoscop pana duminica, prezentat de Camelia Patrascanu. Luna Plina a schimbat destine. Ploua cu bani pentru o zodie

Horoscop pana duminica, prezentat de Camelia Patrascanu. Astrologul vine cu cele mai importante previziuni astrale pentru zodii.

Berbec – Miercuri si joi sunt zile in care ar trebui sa aiba mai mult tact, mai multa delicatete in relatie cu oamenii. Joi si vineri, atentie la opinii pentru ca pot deranja mai ales superiorii.

Taur – Miercuri si joi se pot baza foarte mult pe sustinatori, public, prieteni. Joi si vineri, atentie la sanatate.

Gemeni – saptamana a inceput cu o Luna plina pe axa perspectivelor de viitor – un alt mod de a privi o problema sau propria viata le poate descoperi solutii sau atitudini mai potrivite pentru a ajunge la rezultate mai bune. Miercuri si joi, zile foarte bune.

Rac -Nativii acestei zodii sunt foarte bine aspectati pe semnul castigului. Pun mai mult pret pe viata si pe sanatatea lor. In weekend este posibil sa surprinda pe toata lumea cu deciziile lor.

Leu – au toate motivele sa-si doreasca mai mult succes si mai multa popularitate. Vineri si sambata pot face calatorii, dar trebuie sa fie atenti la drum. Au si opinii foarte puternice la final de saptamana.

Fecioara – E nevoie sa aiba indrazneala pentru a vedea oportunitatile si fara prea mult timp de gandire sa spuna ca merg pe o anumita directie. Miercuri si joi au mai mult timp de reflectat. Au nevoie de bani, vineri si sambata.

Citeste mai multe pe fabricatinromania.info