Press "Enter" to skip to content

Horoscop 5 august 2020. Trei zodii au norocul de partea lor

Afla ce-ti aduce ziua de miercuri.

Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi si au tendinta de a fi usor aroganti cu cei din jur. Zilele acestea simt ca postul le este amenintat si fac tot posibilul sa dovedeasca tuturor ca sunt stapani pe situatie.

Taur

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

Horoscop zilnic
Gemeni

Nativii din aceasta zodie au tendinta de a flirta si asta supara partenerul de viata sau oamenii apropiati. Gesturile lor sunt putin deplasate si asta pentru ca de multa vreme tanjesc dupa iubire.

Rac

Chiar daca nu e ziua ta norocoasa, incearca sa nu te descurajezi, reusitele vor aparea exact atunci cand te astepti mai putin. Intre timp, o persoana apropiata face tot ce ii sta in putinta pentru a te scoate din letargie, trebuie doar sa nu o ignori.

Leu

Ai ignorat sfaturile cuiva din familie referitor la o investitie financiara si acum constati ca avea dreptate. Cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa mai indrepti ce se poate indrepta.

Fecioara.

Toate bune si frumoase la orizont, pare o zi a vestilor superbe, a evenimentelor fericite, a intalnirilor capitale, deci fii pregatit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Profita de energia pozitiva degajata de cei dragi pe care ii ai aproape.

Balanta

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale.

Citeste mai multe pe Fabricat in Romania